Om CAPEGENIUS

Mit navn er Morten Bracker Rasmussen, og jeg står bag CAPEGENIUS. Jeg er uddannet cand.comm. med speciale inden for webkommunikation og webudvikling.

Jeg har udviklet både simple websites og komplicerede webportaler gennem mange år. Alt sammen i det internationale CMS-system Joomla. Jeg har massive erfaringer i netop Joomla og kan derfor hjælpe dig med at få lige præcis det website, du har brug for.

Jeg er dygtig, både når det handler om design og om selve udvikingen af dit website. Og så er jeg perfektionist, hvilket betyder, at du altid kan være sikker på, at teknikken virker optimalt. Jeg hjælper dig også gerne med at optimere dit website til søgemaskinerne, så du får den størst mulige trafik ind på siden.

Har du brug for et nyt website/hjemmeside af højeste kvalitet, i et lækkert design og med alle de funktioner, du har brug for, og så endda til en pris, der er til at komme i nærheden af for de fleste? Så kan jeg hjælpe dig.

Skriv eller ring - du er hjertelig velkommen

Ønsker du at få en snak med mig om mulighederne, og hvad det vil koste, er du velkommen til at ringe til mig eller skrive via kontaktformularen.

 

Næste skridt - ring eller skriv

Hvis du har en nogenlunde idé om, hvad du vil bruge din hjemmeside eller website til, og hvad din budgetramme er, så er du allerede godt på vej. Næste skridt er at ringe eller skrive for at høre mere om, hvad dine muligheder er.

Kontakt
webdesign,webudvikling,web design,web udvikling,hjemmesidedesign,hjemmeside,hjemmesider,hjemmesideudvikling,hjemmeside programmering,webprogrammering,web programmering,web ekspert,ny hjemmeside,ny webside,nyt website,website udvikling,website design,website programmering,billige hjemmesider,billig hjemmeside,billigt webdesign,billig webudvikling billig web udvikling,billig web design
 
© Copyright 2016 - CapeGenius. Alle rettigheder forbeholdes. Indhold må kun kopieres efter aftale.